9 imagini absurde care te lasă cu gura căscată. La a 5-a am râs cu lacrimi!

Lumea din jurul nostru are fără îndoială o doză mare de nebunie. Există anumite lucruri şi situaţii care ne fac să fim pur şi simplu confuzi, altele ne fac să credem că ne-am ieşit din minţi, iar unele ne fac să râdem până când ne dau lacrimile. Dovada o găsiţi în articolul acesta:

 

1. Atunci când este cald afară şi vrei să mergi la supermarket să faci câteva cumpărături rapide, pui pe tine un tricou şi pantaloni confortabili sau faci ca tipul din imagine care şi-a dorit să facă senzaţie până şi la cumpărături.

2. Putem spune că persoana de mai jos are o mare pasiune pentru maşini şi modă, aşa că s-a gândit să le îmbine pe amândouă într-o creaţie vestimentară de excepţie. Ne întrebăm cine a fost ingeniosul designer care a creat-o.

. Bebeluşul de mai jos nu poate fi o jucărie reuşită pentru un copil real pentru că sperie până şi un adult în toată firea. Ideea este cel puţin bizară şi nu înţelegem care e scopul unei astfel de invenţii.

4. Dacă îţi plac mult blugii şi vrei să fii înconjurat de ei şi atunci când nu-i porţi fă-ţi la comandă o canapea numai din blugi, va fi originală şi îţi vei impresiona cu siguranţă prietenii.

5. Se spune că aproape toată lumea trece prin criza vârstei mijlocii şi se manifestă diferit la fiecare persoană în parte. Domnul din imagine se pare că a descoperit pasiunea pentru culoarea roz şi se mândreşte cu asta.

6. Cea mai nouă tendinţă în machiaj sunt sprâncenele pensate frumos, arcuite şi atât de lungi, încât poţi împleti cosiţe din ele. Este o modă atât de bizară, dar domnişoarei din imagine nu-i stă rău deloc.

7. Avocado este extrem de sănătos atunci când este consumat simplu sau în combinaţie cu alte fructe sau legume. Fericitul posesor al automobilului de mai jos consideră că poţi avea o viaţă şi mai sănătoasă atunci când călătoreşti în interiorul unui avocado.

8. Prietena ta te poate surprinde cu o astfel de bluză extrem de atrăgătoare. E important să nu cazi în capcana fermoarului, pentru că nu numai că nu va ieşi la iveală ceea ce îţi doreşti, dar te vei şi speria pe cinste.

9. Dacă ai un fier de călcat de care nu mai ai nevoie trebuie să ştii că unii oameni se po folosi de el într-un mod extrem de creativ. Uşa din imagine nu are clanţă, aşa că mânerul fierului de călcat poate fi folosit pe post de clanţă modernă

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele