Cel mai iubit roman vine din Suedia, toată lumea vrea să îi strângă mâna şi să îl felicite

Un sofer din Romania, stabilit in Suedia, dar venit in vacanta la Bucuresti, a devenit vedeta si eroul tuturor in aceasta saptamana. Domnia sa a fost in repetate randuri oprit de Politia Rutiera, din cauza placutei de inmatriculare de la Audi-ul sau. Dar numarul de inmatriculare este perfect legal.

 

Audi MUEPSD

Cu toate astea, automobilul german este un magnet pentru Politia Rutiera. Din cauza placutei de inmatriculare fata/spate. Care este 100% legala. Este o placuta personalizata, deoarece Suedia iti permite numere personalizate, atata timp cat nu le mai are nimeni. Romanul nostru a ales o placuta... aparte. Niste numere de inmatriculare cu dedicatie. Care reprezinta singura forma de protest pe care o poate face un roman plecat din tara, fortat de imprejurarile negative facute de Guvern.

Romanul care traieste in Diaspora a ales sa puna pe masina o forma de protest 100% legala, fiind singura lui optiune de a-si arata nemultumirea fata de partidul care conduce tara nu tocmai bine. Este o alternativa destul de buna si foarte creativa la Piata Victoriei care, din pacate, nu exista in Suedia.

Audi MUEPSD

 
 

Politia Rutiera, chiar daca l-a oprit in trafic de mai multe ori crezand ca e vorba de niste numere false, nu a avut ce sa-i faca si l-a lasat sa circule mai departe fara amenda.

Se pare ca dumnealui nu este singurul care are asemenea numere, placute din Marea Britanie cu aceleasi doua cuvinte magice fiind fotografiate.

Audi MUEPSD

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele