De 1 iunie avem o poza cu Tudorel Toader COPIL! Află ce a declarat Minstrul Justiţiei despre poza de colecţie!

Tudorel Toader COPIL! Află ce a declarat Minstrul Justiţiei despre poza de colecţie!

De 1 iunie ne-am propus să căutam poze din copilăria marilor politicieni ai vremurilor noastre. Cu totii ne-am întrebat –

”Cum arătau mai marii lideri ai vremurilor de azi, acum 20, 30 sau 40 de ani!?”

Iată că reporterii noştri speciali de la Comedy Mall au investigat dosarele copilăriei la Consiliul Naţional al Copilăriei ”Plodul de ieri, Boul de mâine” şi au intrat în posesia unor imagini de colecţie cu actualul Ministru al Justiţiei, domnul Tudorel Toader.

Anii copilăriei au fost grei pentru Tudorel. Pentru a se întreţine acesta cânta la acordeon pe unde apuca – colţ de stradă, bulevarde mari, rareori mai apuca căteva cumetrii. Îşi ducea traiul de pe o zi pe alta.

Reporterii noştri l-au pus faţă în faţă cu fotografia de colecţie. Iată ce a declarat:

”Doamne ce vremuri!! Am încercat să uit de ele – dar nu reuşesc... Eram bun! Nu aveam studii - Cântam după ureche – ce auzeam la alţii, aia băgam şi eu. Nu aveam un repertoriu propriu – pur şi simplu cântam ce mi se cerea... Tudorele bag-o pe aia, joac-o pe asta! Eu eram fan Frank Sinatra! Melodia I did it my way, favorita mea! Dar mna – pentru un ban ce nu face omul? Acum vremurile s-au schimbat ... Nu mai cânt, slavă Domnului! Doar dansez!”

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele