Iubita lui Dragnea a postat pe Instagram poze în care apare alături de liderul PSD la o fabrică de ceasuri din Elveţia

Irina Tănase, iubita liderului PSD, a postat pe contul ei de pe Instagram poze în care apare împreună cu Liviu Dragnea în timpul vizitei la  fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Eleveţia. Tănase (25 de ani) a început să apară tot mai des la evenimente publice alături de liderul PSD. Ultima dată s-a remarcat în martie la Congresul PSD, unde a a stat în primul rând, între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea, alături de greii partidului.

Jurnaliştii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre Tănase că este secretara lui Dragnea şi că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa şi a fost însoţită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaş.

Un grup de protestatari români l-a întâmpinat, miercuri, în faţa Parlamentulul elveţian pe Liviu Dragnea cu pancarte pe care scria ”The most corrupted romanian politician is right here, inside Swiss Parliament” sau ”Liviu Dragnea is the killer of the romanian justice”. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a efectuat, în perioada 29 – 31 mai, împreună cu o delegaţie parlamentară, o vizită oficială la Berna, în Elveţia.

Românii din Elveţia, membri ai Asociaţei Rezist Zürich, i-au transmis luni o scrisoare deschisă preşedintelui Parlamentului elveţian, Dominique de Buman, prin care îşi manifestă dezamăgirea faţă de invitarea în această ţară a lui Liviu Dragnea, potrivit documentului obţinut de G4Media.ro.

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele