Liviu Dragnea nu e doar infractor, e şi ventriloc: vezi ce a spus, în conferinţă de presă, prin gura sinistrei Carmen Dan!

În urmă cu câteva minute s-a încheiat, în zgomot de pulane izbite de scuturi, conferinţa de presă a sinistrei Administraţiei şi Internelor. În fapt declaraţia de război faţă de cetăţeni a lui Daddy, pentru că, ştim cu toţii, secretara de la Videle nu deschide gura până nu-i aprinde tehnicul prompterul de la Liviu Dragnea. Pentru că abureala declarativă a fost plasată ca la şcoala de Partid, în cuvinte multe, al căror sens nici autorii respectivelor enormităţi nu îl cunosc, vă traducem noi, în cele ce urmează, ideile principale:

1. Aţi venit, v-aţi lovit, aţi ţipat, v-am udat! Nu v-au spus părinţii că e periculos să stai în Piaţă după ora 9 seara?

2. Jandarmii pe care i-aţi julit aseară sunt bine. Am adus alţii în locul lor. Vă aşteptăm peste câteva ore cu minţi şi forţe odihnite.

3. Protestatarii din Diaspora sunt nişte huligani provocatori, care au venit din străinătate cu gazele lacrimogene în genţi şi s-au dat cu capetele de borduri în Piaţă până s-au umplut de sânge.

4. Ce Parchet, ce procuror general? Diseară vă rupem pe genunche şi vă trimitem peste graniţă par avion.

5. Iohannis e chelea pluii, bine că l-am trezit noi cu o grenadă-n geam, altfel pierdea şi reprezentaţia asta. 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele