Liviu Dragnea, prima fotografie cu asasinii lui Soros: ”M-am distrat cu ei...”

După petarda plasată la Antena 3, la o oră de maximă audienţă, prin afirmaţia că în aprilie anul trecut s-ar fi încercat fără succes asasinarea sa de către un comando de agenţi străini plătiţi de un ”personaj celebru”, ce nu exclude să fi fost chiar miliardarul american George Soros, Liviu Dragnea a încercat să combată valul de ironii publice ce au succedat pateticei sale prestaţii prin publicarea, pe o reţea de socializare, a unei fotografii ce îl înfăţişează amuzat, fugărit de o mulţime de persoane determinate, într-un decor câmpenesc. 

Nota explicativă a preşedintelui PSD, care însoţeşte fotografia, este în ton cu mina sa relaxată şi dispreţuitoare, abordată pe tot parcursul emisiunii de la Antena 3. ”Belina, aprilie 2017. M-am distrat cu gaşca de asasini a lui Soros. Tefeliştii nu au condiţie fizică decât dacă îi pui să latre în portavoci. Când vine vorba de alergat, nu pot concura pe cineva antrenat o viaţă întreagă cu fuga de răspundere. N-ai cu cine, domnule miliardar! Dar poţi să mai încerci!”, a scris Liviu Dragnea.

Oarecum surprinzător, unul dintre comentariile apăruta la postarea lui Dragnea pare a fi venit chiar din partea lui George Soros. Ironic, într-o română mai exactă decât cea prestată de Viorica Dăncilă, americanul de origine maghiară îi răspunde preşedintelui PSD: ”Harrods, ianuarie 2017, la masă cu preşedintele Trump. Aveaţi un prosop pe mâna dreaptă şi ne-aţi cerut autografe pe carnetul de ospătar. Nu mai reţin: v-am rămas dator cu bacşişul sau a fost inclus în nota de plată?”.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele