Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit . Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti

Traian Băsescu are o ieşire violentă pe Facebook. Fostul preşedinte îi adresează un mesaj ministrului Agriculturii, Petre Daea, pe care îl numeşte „idiot” şi „clawn” şi „rebut uman”.

„Marş afară Daea

Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia .

Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit . Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti”, a scris Băsescu pe Facebook.

Petre Daea a susţinut marţi seară la Antena 3 că porcii infestaţi trebuie incineraţi, afirmând că este „o muncă extraordinară, ca la Auschwitz”.

„Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic”, a spus ministrul Petre Daea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele