Medicul ăsta a ieşit brusc din spital şi a îngenuncheat în faţa gardului de beton, plângând în hohote, ca un copil. Un prieten l-a pozat şi a pus imaginea pe Facebook. De atunci, o lume întreagă este alături de el. Uite care este motivul sfasietor…

În afara unui spital din California de Sud, un medic de urgenţă îngenunchează în faţa unui zid de beton, plângând în hohote si nimeni nu stia de ce. Motivul lui este de-a dreptul incredibil.

 

Un paramedic, coleg de-al său, a surprins acest moment tragic şi a postat imaginea online. La câteva minute după ce a fost realizată fotografia, doctorul s-a întors la muncă, cu ,,capul sus”. Sute de oameni au lăsat comentarii după ce au văzut imaginea incredibilă.

Ce se întâmplase? Medicul tocmai pierduse un pacient în vârstă de 19 ani.

Mai târziu, prietenul care a postat imaginea a adăugat şi textul următor:

,,Bărbatul din imagine nu şi-a putut salva un pacient si asta l-a devastat. Deşi acest lucru e ceva obişnuit în munca noastră, pacienţii pe care îi pierdem sunt de obicei bătrâni, bolnavi, sau o combinaţie din ambele. Pacientul care a murit avea doar 19 ani, a fost unul dintre acele momente care ni se întâmplă foarte des şi pur şi simplu ne doboară. După câteva minute în care a plâns ca un copil de durere, medicul a reintrat în spital, ţinându-şi capul sus”.

Mult respect pentru acest medic cu VOCAŢIE care se implică emoţional atât de mult

 

 

 

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele