Zdragnea sprijin la inundaţii

Salut la Tetelejurnal! Inundaţiile iar ne-au luat prin surprindere.

 

Cum ne ia şi ninsoarea, cum ne ia şi canicula, cum ne ia prin surprindere şi vremea normală! A ajuns apa în case la oameni subit şi brusc, exact cum a ajuns Croaţia în finala campionatului mondial de fotbal. Şi dă-i şi luptă, din nou! A venit SMURDul, Jandarmeria, ISU, Patriarhia, NATO, FIFA să le pună saci de îndiguire la oameni, iar unii dintre ei tot la bar, la cârciumă, stau şi beau toată ziua. Ca până si Riad Arafat a rabufnit de nervi cand a vazut ce face sinistratul roman cand e la ananghie, se uita la jandarmii si la pompierii care le curăţă curtea si casa, stand cu berea in mana. Nici mie nu-mi place munca fizica, cu exceptia cand este pe sex si femei tufabile, dar nici sa stau ca marlanul nesimtit sa imi faca altul curat in curte dupa viitura nu as putea.

 

Ăia de la Vadu Roşca, la care le-a făcut Becali case moca acum vreo zece ani, le-au vândut, că în deal erau scumpe şi şi-au luat în vale, tot lângă apă. Le dă statul ciment, fier beton şi bolţari perntru case, îl vând şi se inundă cu vin Babanu la birt. Singura apă bună, pe care şi eu o beau, este vinul Rose, care nu face inundaţie decât dacă îţi tremură mâna şi îl verşi tu. Când îi văd cum stau până la genunchi în apă şi dau pe gât berile îmi spun că ei sunt Comisia de la Veneţia, de care tot vorbim zilele astea. Bă, şi toţi numai asistaţi sociali, care nu au dat un şfanţ la buget toată viaţa lor. Nu am nimic cu oamenii care chiar au fost loviţi fără vina lor. Bă, dar când îi văd pe alţii cum stau la băutură privind la pompierii care se chinuie pentru ei, mor! Mai au puţin şi o să ceară ISU şi pompierilor să le aducă şi băutură. Că e caz de forţă majoră. Să aibă nea Raed Arafat  o rezervă naţională de tărie pentru caz de inundaţii. Să aibă oamenii ce da pe gât cât fac pompierii digul la loc. Păi, nu ne jucăm cu lipsa de tărie la ţară, acolo-şa! Iar în loc de materiale de construcţii să le aducă direct damigene şi bacsuri de ţigări, că ei oricum le vând!

 

Iar după ce se îmbată, să le aducă Jandarmii şi nişte femei pentru viol, cum e tradiţia în unele locuri din România profundă. Vodca şi violul din partea casei!! Fără număr! Deci fiţi atenţi la inundaţii, vă rog, că pe mine m-a inundat decât boul de Velicu de deasupra, şi când m-am dus la el să reclam, l-am gasit dormind in cada de baie plina cu apa clocotita care dadea pe dinafara si iesea din apartament ca viitura. Va dati seama cat de beat era? Acuma plange toata ziua că de la opareala îl ustura penisul cand are efrectie.  Fereasca Dumnezeu de omul prost, stihiile naturii si politicianul hot. Astia sunt cele mai mari pericole care paşte Romania si de care nu cred ca o sa scapam vreodata. Hai, likeuri si prietenie. 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele