Absolut pe bune: oamenii îşi bagă botox în testicule ca să fie mai mari

Am citit ştirea absolut pe bune, care zice că în străinătatea ţării noastre româneşti oamenii îşi bagă botox în testicoaie, exact cum bagă femeile botox d-ăsta unde mai bagă ele.

Ştiam că femeile a pus de mult botul la botoxul ăsta, că se vede la botul lor şi la emisiunile culturale ale lu Capatos, dar să-şi pună şi oamenii flotox d-ăsta la c...oaie mi se pare cam de câcat. Cică asta le umflă ouăle în caz că le are mici. Băi, voi sunteţi nebuni?!

Păi, ouă umflate se poate face la corpul omului şi prin metoda strămoşească că nu tufe individul nimic, de prost fără farmec personal ce este. Pe c...oaie, mă scuzaţi, le umflă natura.

La mine le-a umflat de exemplu armata, care p-ormă le dezumflam eu prin metoda sexului auto-singur cu mine. Nu mai spun că cică ăştia dă şi câte 4-500 de lire străine să-şi facă ouăle cât alea de gâscă. Bravo, bă! Cu banii ăştia îmi luam un autocar cu fete ca Flory din Vaslui, care nu doar că era haremul meu de sex, dar îmi şi făcea curat prin gransonieră şi-mi realiza şi una din mâncările mele preferate, poale-n brâu. Deci după ce că plua nu ştia carte, acu' îi mai trebuie şi coaie cu botox, exact ca femeile care are botox în siliconul de la ţâţe şi minte în cap fix plua.

Singurul loc unde ar fi bune nişte ouă de împrumut ar fi în politică, la alde PNL, că a zbârcit-o tare la alegeri.

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele