Adevărul despre repetenţia lui Dragnea

S-a ieşit la iveală faptul că cică Liviu Zdragnea a fost repetent în flacutate. Io cred că de fapt el a plagiat şi a copiat toată facultatea. Cred că a copiat şi când a rămas repetent. Mi se pare atât de tălâmb, că cred că nici să rămână repetent de capul lui nu era în stare. Şi pentru asta a rugat pe cineva să-l ajute. Eventual a dat şi o şpagă pentru asta.

 

S-ar putea ca Liviulică să iasă acum să ne spună ce răuvoitori sunt oamenii. Sau s-ar putea să aflăm că el de fapt are mai multe facultăţi: are Harvard-ul, are Cambridge-ul, are Oxfordul, dar le are pe toate pe numele unor prieteni, ca să nu bată la ochi, exact cum are propietăţile din Brazilia. Se pare că şi şcoala generală o are pe numele soţiei, care în felul ăsta a ajuns să deţină opt şcoli generale diferite. Plus un masterat în lucru manual – ţesut şi traforaj.

 

Oricum Liviu Zdragnea a anunţat că, dacă lumea mai face discuţii despre studenţia lui, o să convoace un referendum în care morţii din Teleorman să voteze ce facultate are el şi câte doctorate. Cu o prezenţă la vor de 187% până la 9 dimineaţa, Liviu Zdragnea va absolvi pe loc ce facultate vrea plua lui. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele