Adrian Năstase, la bustul gol, în vacanţa din Cuba. Interzis minorilor!

Adrian Năstase a împărtăşit pe Facebook şi pe blogul personal impresii din săptămână de vacanţă petrecută în Cuba alături de familia lui.

Fostul premier şi-a documentat vacanţa, scriind impresii despre timpul petrecut în Cuba, postând pe reţeaua de socializare fotografii şi videoclipuri.

„Concluzia mea, după o săptămână petrecută in Cuba – merită efortul de a ajunge acolo si de a căuta să intelegi istoria unei tări traumatizate de de diversi colonisti, precum si a unei experiente cvasi-autarhice. Nu cred ca am toate informatiile pentru a judeca ce e bine si ce e rău acolo”, a scris Năstase.

De asemenea, pe blogul personal, fostul premier al României recomandă „un loc unde trebuie să mergi” – spectacolul de la Tropicana.

„Un loc unde trebuie sa mergi, ca turist, este, fara indoiala, spectacolul de la Tropicana, unde am fost invitati de un prieten canadian aflat de multi ani in Cuba. Spectacolul este feeric, comparabil cu orice spectacol de acest gen din Franta (Moulin Rouge, Lido). Voi incerca sa pun pe fb cateva filmulete pe care le-am facut acolo, cu rugamintea ca doar cei peste 18 ani sa se uite la ele”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele