Ai căzut între şinele de la metrou? Iată ce trebuie să faci pentru a supravieţui


Ni se aminteşte mereu că metroul este un loc periculos, motiv pentru care persoanele care lucrează acolo fac eforturi uriaşe pentru a garanta siguranţa pasagerilor.


Persoanele care cad pe şinele de la metrou - se poate întâmpla în orele de vârf - au şanse să fie salvate dacă au câteva cunoştinţe despre modul de funcţionare. Panica nu este o soluţie!


Ce nu trebuie să faci niciodată:  Nu încerca să ieşi singur! Există un conductor sub fiecare platformă care te poate curenta mortal dacă îl atingi.

Ce trebuie să faci:  Dacă nu vezi niciun metrou, aleargă între şine în direcţia mersului metroului, până în punctul în care opreşte primul vagon. În acelaşi timp, strigă tare după ajutor pentru a te asigura că eşti auzit de cineva care poate alerta personalul metroului.

Dacă trenul de apropie şi nu mai ai timp, aşează-te în poziţie culcat în spaţiul dintre sine şi acoperă-ţi capul cu mâinile. Distanţa dintre partea de jos a metroului şi acest spaţiu este de jumătate de metru. Dacă stai corect, nu ţi se va întâmpla nimic.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele