Ai căzut între şinele de la metrou? Iată ce trebuie să faci pentru a supravieţui


Ni se aminteşte mereu că metroul este un loc periculos, motiv pentru care persoanele care lucrează acolo fac eforturi uriaşe pentru a garanta siguranţa pasagerilor.


Persoanele care cad pe şinele de la metrou - se poate întâmpla în orele de vârf - au şanse să fie salvate dacă au câteva cunoştinţe despre modul de funcţionare. Panica nu este o soluţie!


Ce nu trebuie să faci niciodată:  Nu încerca să ieşi singur! Există un conductor sub fiecare platformă care te poate curenta mortal dacă îl atingi.

Ce trebuie să faci:  Dacă nu vezi niciun metrou, aleargă între şine în direcţia mersului metroului, până în punctul în care opreşte primul vagon. În acelaşi timp, strigă tare după ajutor pentru a te asigura că eşti auzit de cineva care poate alerta personalul metroului.

Dacă trenul de apropie şi nu mai ai timp, aşează-te în poziţie culcat în spaţiul dintre sine şi acoperă-ţi capul cu mâinile. Distanţa dintre partea de jos a metroului şi acest spaţiu este de jumătate de metru. Dacă stai corect, nu ţi se va întâmpla nimic.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele
Tetelu si Vasilica 18 ianuarie

Tetelu si Vasilica