Am realizat prima tranzacţie în bitcoini: am furat din Carrefour o bere, care n-am plătit-o cu zero bitcoi.

Stând şi constatând cu înţelepciunea mea sarcastică direcţia încotro merge viitorul omenirii, am văzut că va fi la modă monedurile virtuoase...sau monedurile virtuale...plua mea. Oamenii la mine în cartier joacă barbut pe bitcoini. La folbal se va face tragerile la sorţi de la începutul meciului cu bitcoi. Adică arbitrul va arunca în sus şi va prinde moneda bitcoi, cap sau pajură, adică mingea sau terenul. Mai multe ţigănci va avea în păr moneduri bitcoi. Iar ţiganii va ţine în pereţi cocoşei de bitcoi virtuali.

 

Văzând io viitorul încotro merge, am trecut direct pe moneduri virtuale. Deci azi, când m-am dus să fur berea mea favorită din Carrefour, care fur, care fur io, am zis să nu mai fur trei peţi de bere, care să coste în total 20 de lei, ci să transformez suma de 20 de lei, paguba făcută de mine, în bitcoi.

 

Zis şi făcut! Decât că operaţiunea de împărţire pe mulţimea numerelor naturale a fost foarte grea, întrucât bitcoiul era mare în raport cu leul şi-mi dădea multe zecimale. Care a rezultat că de fapt io furam în valoare de zero virgulă zero, zero, zero ....puncte, punte, plua mea. Deci a reieşit că de fapt nu prea furam. Deci io nici nu plăteam, dar nici nu furam. Vedeţi, bă, jmecherie?! Ăsta e viitorul! Hai, noroc şi v-am pupat!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele