Atac cu arme chimice ca-n Siria. Velicu i-a scos ochiul cu un creon chimic.

Deci stăteam şi beam nişte bere nefiltrată, ca să mă gândesc la politica militară mondială. Care io când mă gândesc la probleme macro-economice din interiorul ţării, beau bere filtrată la pet, iar pe analiză externă îmi fac creierii muci cu bere nefiltrată. Şi stând astfel, m-am indignat la atacul cu arme chimicale care a avut loc în Siria. Şi văzând cât este indignant, ignobil şi scandalos ce s-a-ntâmplat la acele victimuri copii, mai mi-am turnat nişte vodcă cu parfum în bere, din solidaritate cu victimele atacului chimcal.

 

Decât că apoi mi-am dat seama că noi luăm în bot atac chimic în fiecare zi, prin căcaturile care se pune în parizere şi salamuri şi în alimente. Şi am dezbătut asta cu Velicu, care şi-a dat seama că de-asta a ajuns să facă sex cu motani, din cauza la chimicalele din mâncare. Mai ales că Velicu mănâncă şi ziarul cu care este împachetat parizerul, deci chimicale şi în literele de plumb tipărite pe ziar. Şi revoltându-se Velicu a zis să provoace şi el un atac chimical, ca răspuns la aceste atacuri chimice.

 

Dar el nu are în casă decât un creion chimic de tâmplărie şi cu care mai se machia el însuşi când vroia să fie frumos la câte un viol. Şi a luat acel creon chimic, culoare mov-siclam-aprins-stins şi a sărit la un casier de la Carrefour, reproşându-i chimicalele din mâncare şi E-urile. Casierul a chemat paza, ăia l-au mardit pe Velicu, care, până la urmă, a scos ochiul la un ursuleţ de pluş cu creonul chimic. Acum Velicu stă acasă bandajat, bătut, şi vrea să se discute la Consiliul de Securitate ONU acest atac chimic cu creonul. Şi cică să-l invite şi pe el acolo-şa, unde are ONU sediu, la Cluj sau în Spania, unde e căpşunar un văr d-al lui.

 

Un bou! Dar specific că şi io am fost victima la un atac chimic, când, în clasa a şaptea, vaca de profă de chimie m-a lăsat repetent.

 

Hai like-uri şi prietenie, nu vrem arme nici chimie!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele