Ca răspuns la Mama la toate bombele, MOAB americănească, io şi Velicu am făcut un cumătru la toate bombele

Pân intermediul la şpionii sovietici, care beau io cu ei şi nu plătim, am aflat despre bomba care a dat-o americanii în Afganipakistan, aia care-i zice Mother of All Bomb, MOAB, pă americăneşte, care le-a spart beciurile suptterane la mafioţii pislamişti mujahedini. Am decât câteva întrebări şi certitudini în capul meu despre asta, care aproape că l-aş întreba pe Dumnezeu despre ele. Deci: mujahedinii afganistanistanezi, le zice mujahedini că are legătură cu mujdeiul de usturoi, care se poate pune şi la şaorma şi la pui la ceaun? Şi doi mare de tipar: se spune că ruşii are Father of All Bomb, mai tare de patru ori ca mama of all bomb a americanilor. De aci o suită de întrebări.

 

Dacă tata rus la toate bombele se tufe cu mama americancă la toate bombele, iese copilul la toate bombele? Şi dacă iese mai mulţi copii, cum le zice?

Tata rus la toate bombele, dacă vine beat acasă, ca orişice rus, o bate pe mama la toate bombele, dacă n-a făcut ciorbă?

Tata rus la toate bombele are cumva vreo amantă la toate bombele, englezoiacă sau franţuzoaică să zicem? Poate mama la toate bombele, dacă îmbătrâneşte, şi i se zbârceşte şuncile pe la subsoară, tata se uită după alte bombe mai tinere.

Este posibil, Doamne, planul meu şi al lui Velicu de înarmare nuclear-mondială-termobarică, care vrem ca să elaborăm şi alte grade de rudenie la bombe, nu doar mamă şi tată? Deci, io cu Velicu, vrem să facem un văr de cuscru vitreg a lu toate bombele, cumătru la toate bombele, şogorul la toate bombele şi curva satului la toate bombele. Şi nu în ultimul rând, copilul din flori la toate bombele. Hai, like-uri şi bombe la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele