Ce nu s-a vazut si nu s-a auzit la mega-mitingul de duminica

Draga Tetelu, ma numesc Ajax, am 5 ani, sunt un catel rasa Beagle proprietate a unui hipster din zona Berceni, si vreau sa declar urmatoarele in legatura cu protestul de duminica, din Bucuresti:

 

Nu am fost manipulat sa ies la miting, asa cum spune domnul Calin Popescu Tariceanu. Sunt un caine de buna credinta, care am iesit in strada sa caut o partenera buna pentru imperechere. Am auzit ca la mitingul de saptamana trecuta au manifestat si niste maidaneze, care au pus botul la banii lui Soros. Cu pocnitori din astea, nu se face o revolutie. 

In timp ce stapanul meu scanda “Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta”, respectiv “PSD, ciuma rosie”, eu nu am putut sa latru decat “Vreau imperechere, nu vreau gratiere!”.

La protest n-am gasit nici o catea rasa Beagel in calduri. Era doar Corina Dragotescu, care niste cetateni mai in varsta i-au spus de la obraz “Esti o curva batrana” si “Nu vrei sa vorbesti la microfonul meu?”.

M-a sunat in timpul mitingului prietenul meu Colombo, rasa Buldog francez, proprietate a unui pesedist de pe Magheru. Cica l-a auzit pe stapanu’su vorbind ca la mitingul de duminica viitoare o sa fie provocatori. Pesedistii vor sa iasa pe strazi cu pisici, ca sa fuga dupe ele cainii platiti de Soros (cum as fi eu, chipurile). Deci o sa iasa razboi civil intre animale, asa cum vrea Tariceanu.

Fac un apel pe aceasta cale la toti cainii de rasa din Bucuresti si din tara. Nu va lasati manipulati pe Facebook de Alina Mungiu Pipidi, de USR sau alte forte oculte. Asculati doar de vocea ratiunii. Fiti uniti. In toata lumea, animalele au luat-o razna. Uitati ce se intampla in America. Am vorbit cu cainii de la Casa alba, care vor sa-l muste pe Trump de cur. Nu mai suporta nici ei atata prostie.

Sa latrati bine!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele