Ce "vrăji" face în Parlament Sexy PSD-ista de 28 de ani! Cu ce se ocupă în timpul votului


Corina Bogaciu are 28 de ani şi este deputat PSD. Se împlineşte un an de când a intrat în Parlamentul României, dar nu înţelege nici acum ce legi votează.

Spre exemplu, la Comisia de Buget-Finanţe s-a dezbătut Legea prevenirii, un proiect important, care ar scuti firmele de amenzi. Din imaginile făcute publice de PolitiKix putem vedea cât de interesată este domnişoara Bogaciu de viitorul ţării: nici nu a auzit ce se discuta în sală întrucât avea treabă cu telefonul. De altfel, aceasta s-a remarcat prin activitatea sa pe Facebook, în special selfie-uri în ipostaze sexy.

De votat, a votat şi ea. Doar ăsta îi e serviciul. Întrebată ce conţine legea, Corina Bogaciu nu a ştiut să spună nici măcar două fraze, trimiţându-l pe reporterul Antenei 3 să vorbească cu purtătorul de cuvânt, dacă vrea să afle ce a votat ea.

Îi reamintim Corinei Bogaciu că indemnizaţia de 10.000 de lei pe lună o primeşte ea, în consecinţă, ea are obligaţia de a le vorbi românilor care au trimis-o în Parlament despre activitatea ei.

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele