Circuitul sexului în natura politicianului român

Haios efortul câtorva băieţi din presă de a descoperi secretele politrucilor cocoţaţi în funcţii guvernamentale. Muncă în zadar, pentru că şmecherii din politică nu au secrete, ci secreţii. Iar secreţiile lor glandulare sunt mai totdeauna ejaculate pe cv-ul secretarelor proprii şi personale.

Ne uităm, de pildă, la donşoara Larisa Maria Popa, fostă Miss Universe şi coafeză la un salon de înfrumuseţare, care a fost numită administrator al companiei Telecomunicaţii CFR SA, dar şi consilier personal al ministrului Agriculturii. De ce? D’aea, ca să întrebe oile care sunteţi voi. Boala sexului de birou o are şi tătucul Dragnea, care n-a rămas lemn tănase la farmecele Irinei Tănase, secretara lui din perioada escapadelor în Brazilia. De cinci ori s-au dus oamenii ăştia în Fortaleza, să şi-o tragă în freză pe faleză.

Iar din sistemul endocrin al coitului ministerial nu putea lipsi Gabriel Oprea, a cărui secretară, Adela Popescu, şi-a dat doctoratul în ştiinţe militare şi informaţii. Toate astea fac problematic contactul cetăţeanului cu vârfurile din politică: ca să-i fuţi pe miniştri, trebuie mai întâi să le fuţi secretarele. Şi zău dacă merită!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele