Cum am rămas blocat la metrou

8:10 În timp ce eram pe budă am realizat că e cam singurul moment al zilei în care sunt în control deplin. Nu mai poate Dragnea să dea el ordine după cum vrea muşchii lui.

9:50 Au scos ăştia Merţan nou, dar cică e doar la precomandă pentru feţe bisericeşti. Mă întreb de când e popii mai sus decât un înalt demnitar? Dacă Olguţa ar fi fost maşină, i-aş fi spus Volguţa.

11:30 Iar s-au schimbat SPP-iştii între ei. Trebuie să le explic în fiecare săptămână să apere cu precădere loviturile la stomac, că e vezica plină şi mă doare.

12:05 Vorbesc băieţii la Cantină că DNA-ul vrea să-l lege pe primarul Chirica de la Iaşi. Sunt nebuni, s-au apucat să aresteze şi oameni nevinovaţi, doar ca să arate că sunt imparţiali.

12:30 S-a aflat că plec iar la Bruxelles şi-mi dau fomiştii de la ziare cu blitzurile în ochi, de parcă nu erau destul de roşii. Sigur a sifonat vreunul din TSD. Îmi place de ăştia mici că învaţă repede. Organizaţia TSD Teleorman trebuie absorbită de TSD Brăila.

13:30 Iar am stat peste program. Aşa nu se mai poate, munca asta mă deshidratează mai mult decât mă seacă Dragnea.

18:00 M-a sunat primăriţa Firea să-mi ceară să fiu mai volubil cu presa. Să vin la Antena 3 şi să manînc şi eu căcat, că s-a săturat Gâdea să vorbească singur.

20:05 A vrut Lia să ne vedem într-un loc populat exclusiv cu amărăşteni, să nu ne vadă vreun apropiat. Nu trebuia să aleg o staţie de metrou. Aveam ficatul puţin mărit şi am rămas blocat în turnicheţi.

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele