Cum să-l înjuri pe Dragnea ân funcţie de zodie


Pentrucă mă doare sufletul pentru direcţia greşită în care merge patria mea, no să las lucrurile să meargă singure întro direcţie greşită.

 

să merg şi eu cu ele, dăle-ncolo! Deci mam hotârât de la înălţimea canapelei-recamier pe care stau eu şi beau la televizor toată ziua să interviu direct în viaşa politică a ţării. De-sata am analizat cum trebuie înjurat Dragnea, care a câştigat alegerile, în funcţie de zodie, că nu trebie să înjurăm ca proştii, aşa, cum ne vine la gură, că nu are efectul scontat. Deci azi o să vă dau decât câteva zodii:

 

Zodia Gemeni trebuie să-l înjure amândoi gemenii fiind îmbrăcaţi ezact la fel şi înjurăturile să fie gemene, adică identice. Decât dacă e gemeni dăia diferiţi, poate să înjure un pic diferit, dar nu mult.

 

Zodia Capricorn, care suntem noi chiar în aceste zile, o săl înjure pe Oliviu atât de Crăciun cât şi de Revelion cât şi de toate sărbătorile astea de iarnă neîncetat. Ridici paharul la o tobă de porc, pac, tragi o înjurătură. Treci la salata boef, zbang o înjurătură pe bază de bou sau vacă, că e salată bouf. La sarmale se înjură o dată la început, o dată când pui smântâna pe ele, o dată când bei din paharul de vin şi din nou la sfârşit. Iar când treci la şpriţ înjuri la fiecare înghiţitură. E drept, poate să vă stea în gât, dar asta e: oricum PSD o să vă stea în gât patru ani de acum încolo.

 

Zodia Rac va înjura mai mult mergând cu spatele, exact cum va merge ţara noastră următorii patru ani.

 

Zodia leu va înjura PSD fără să aibă un leu în buzunar.

 

Zodia berbec va înjura exact ca berbecii care au votat PSD.

 

Deocamdată atât. Care nu v-aţi regăsit la aceste zodii înjuraţi la liber, cum vreţi voi, dar cu patos şi obidă. Hai la revedere, like-uri, prietenie la toată lumea şi înjurături la băieţii ăştia!

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele