Deloc respekt Mihai 2dose!

M-am oprit chiar un timp de 23 de minute din băutură, crezând că are să mă dezmeticesc din nebuneala cu premierul 2dose. Că are o vârstă cam cât a mea de mare şi arată cum arată la faţă nu mai speculez că ar fi bromfagiu. Că nici eu nu am dus la ureche în viaţa mea. Io cred că mecla aia a lui Mihai Tudose, are ridurile aşa adânci săpate nu de la uishiul de pufoaică sau ginul de electrozi, ci de la grijile care omul şi le-a făcut. Grija că i se termină băutura.

 

El a intrat abia într-un târziu la facultate şi încă la facultate privată, care în anii ăia '95 intra şi o oaie a lui Daea acolo dacă dădea bani şi brânză. Deci el a intrat mai întâi în FDSN şi abia apoi la Flacutate. Te pomeneşti că şi la FDSN o fi intrat la FDSN particulară, şi abia apoi la admis la FDSN de stat, după ce a dat nişte diferenţe. Deci io cred că el a fost câţiva ani la FDSN Spiru Haret sau la FDSN Româno-americană. Cred că el a făcut toate facultăţile şi doctoratele cum făceam şi noi atunci ca să nu ne ia în Armată, nu ca să învăţăm acolo deşteptăciune. Şi cred că şi prim premier el este tot aşa: stă acolo la Palatul Victoria ca să nu-l ia în Armată.

 

Până o cădea guvernul Mihai 2dose, încheiez vrând decât să-mi cer scuze lu' nea Nicu Văcăroiu, care am râs mult de alcoolismul lui, dar care acum mi se pare o lumină. Hai, sănătate, nea Nicule!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele