Documentele desecretizate despre moartea lui Kennedy: „Tetelu este cel mai barosan.”

Am aflat cu stufoare că s-a făcut o desconcestionare sau o dezsecretizare, cum, căcat, îi zice, la documentele care s-a scris la moarte lui preşedintele Kennedy. Am aflat prin sursele mele care le cunosc la vârful puterii din America şi din lume ce scrie acolo-şa. Cunosc la nivel de vârf pe un băiat care vinde seminţe de floare şi bostan la intrarea în holul CIA-ului încă din anii '80, când şeful CIA de atunci George Bush, l-a avansat de la spălat căcatul din WC-urile CIA, întrucât rămânea mult hândl în urma lui pe vasul de la toaletă. Deci acest băiet mi-a spus ce scrie în secretele dosarului Kennedy. Vă spun pe puncte:

  1. Zice că Tetelu va fi cel mai mare barosan care va reprezenta deşteptăciunea şi adevărul bine spus.
  2. Mai zice că cică toate fetele care vrea să fie interesante, bogate şi culte, dacă începe să se tufe cu Tetelu, va ajunge mai sus chiar decât visează însele ele.
  3. Mai spune că iarna asta se va scumpi căldura la Radet, iar unii bagabonţi de pe scara mea va păcăli cititoarele de căldură şi va fura gigacaloriferele la oamenii cinstiţi. Mulţumesc CIA. Voi verifica în dosare să văd ezact ce apartamente umblă cu cioara vopsită.
  4. Mai zice şi că Borcea mai va turna încă doi plozi până la ieşirea din puşcărie.
  5. Şi mai spune despre marele barosan, eu, tetelu, că cică să-mi fac nişte analize de transaminaze la ficat, că beau cam mult.

Gata. Cam asta a fost dezosificarea la dosarele secrete CIA cu moartea lui Kennedy. A, era să uit, şi tot acolo la dosarele FBI şi CIA a scris unul că coliva de la priveghiul lui Kennedy a fost cam naşpa că a avut turnat în ea multă esenţă de rom, iar bomboanele alea mici colorate erau aşa de tari că i-a spart proteza la acest agent trimis de CIA la faţa locului. Like-uri şi prietenie!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele