Domnul Vosganian, dacă cineva vă umple acum frigiderul cu carne, se pune autoconsum din curte, nefiscalizat, dacă nu declaraţi carnea asta?

În urma la declaraţiile de facebook a lu' fostul prim ministrul economiei Varujan Vaxanian, despre ouările din coteţele la uameni, care ajunge nefiscalizate în tigaie şi tulburelul din curte, care-l bea tot nefiscalizat, mi s-a născut în lobul oocidental al capului câteva interogaţii despre această problemă, a lu' autoconsumul din curte al omului. Deci în ordine întreb următoarele întrebări:

 

Berea care o fur eu de la Carrefour se pune fixalizată sau nu? Cred că da, că ăia plăteşte taxe chiar dacă io o fur. Deci mai bine să furi fixalizat decât să munceşti ca banditul nefixalizat, nu domnu' Vosganian?

Dacă mă autosatisfac prin automasturbare şi dragoste de sine, fără să declar nimic, se cheamă tot efuziune iscală de evitare la plata impozitelor?

Din cantitatea de lichid seminal rezultată, cam cât trebuie să ia domnul Vosganian?

Ourli roşii e mai fiscalizate ca cele verzi sau albastre?

Dacă io mănânc un ou nefiscalizat e evaziune fiscală. Dar nevastă-mea, dacă mănâncă bătaie de la mine, fără să o declare, nu tot c-a mâncat nefiscalizat se pune?

Dacă s-a vomitat oul, c-a fost stricat, se face procedurile de returnare de TVA de către stat?

Domnul Vosganian, dacă cineva vă umple acum frigiderul cu carne, se pune autoconsum din curte, nefiscalizat, dacă nu declaraţi carnea asta?

Comentarii
Episoade recente toate episoadele