Dragnea: „M-am hotărât. Mă înscriu la Eurovision cu ordonanţa OUG 13 şi, dacă mă votază lumea, gata, intră în vigoare”

Sunt Velicu şi continui să vă bombardizez cu desvăluiri din interiorul instrinsec al puterii pesediste, la care am io acces prin nişte interpuşi.

Am auzit care este noua strategie a guvernului Grindineanu. După ce nu au putut să treacă ordonanţa morţii, OUG 13, prin guvern, Parlament, Piaţa Victoriei sau Palatul Cotroceni, acum Dragnea a venit cu soluţia: „Se înscrie cineva cu OUG 13 la preselecţia Eurovision. Acolo vedem. Dacă ne votează lumea şi intrăm în finală, să ne pupe-n cur alde USR şi PNL. Gata. Ordonanţa intră în vigoare.

Ca să avem succes îl propun pe Iordache solist. Pare mai castrat decât Ouatu. Mi-a fost niţel frică de Dorel Giurgiu, dar bine c-a ieşit din concurs. Dacă e nevoie, îi schimbăm sexul lui Iordache, şi aşa coaie nu avea deloc, şi-l facem femeia cu barbă, că rupem clar pe partea astălantă de corectitidine politică. Apropo, ştie, bă careva, fătălăul ăsta de Iordache are barbă, că la lipsa de coaie nu mai creşte nici mocheta pe faţă la om. Hai, Doamne ajută! Sau şi mai bine, facem o mezanscenă cum a avut finlandejii ăia acu' câţiva ani, de iera ei monştrii zombi. Îi punem pe alde Iliescu cu băşinoşii lui de nouăj de ani să sperie copiii.”

Bun, deci aţi reţinut, da. Hai, că vă pupă Velicu!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele