După papucii de blană au apărut şi rase de papuci de carne

Moda cu papucii de blană m-a zăpăcit tehnicalmente la mintea mea bruiată de caimacul de bere. Io dormeam la beţie cu capul pe câte un maidanez, dar de când cu aceste apariţii de papuci de blană, mi s-a întâmplat să pui capul meu tumefiat de băutură pe picioarele la doamnele cu astfel de papuci blănoşi.

Dar am aflat că s-a apărut şi papucii cu blană, care nu e doar papuci de blană, ci este şi de carne. Că şi la ei este ca la celelalte animale de crescătorie: rase de blană, de carne, de lapte, de ouă, de pază şi apărare, ciobăneşti, de agrement sau de curse, ca ogarii. Un colectiv de cercetători zootehninişti, care au făcut de-a lungul carierei lor mai multe hibridizări, a anunţat şi crearea unei rase de papuci de carne, rudă cu papucii de blană. Ei sunt mai îndesaţi un pic, cu blana mai scurtă şi mai sârmoasă şi au lăstratul, sau mugitul, cum vreţi să-i spuneţi, mai gros, mai baritonal.

Cele mai bune porţiuni pentru fripturi sunt ceafa de papuc cu cartofi prăjiţi şi brânză rasă deasupra, jumările de papuc şi urechile pentru piftie. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea şi poftă mare!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele