Ferma de porci a lui Dragnea lansează un super-produs: şoriciul gros de politician

Am auzit că Silviu Zdragnea a trecut ferma de porci a lu' fiul său pe nişte acţiuni omonime sau anonime, care nu se mai va şti de către uameni a cui este afacerea. Deci ce facem, tată? Sau ce facem, fiule? Fiul lu' Dragnea, zic. Cum se poate ca să mănânce uamenii ceafă de porc anonimă, omonimă, cu acţiuni la purtător. Io am mâncat decât ceafă de porc cu cartofi prăjiţi, cu brânză rasă deasupra, care ştiam cum se cheamă. De exemplu bunicii mei a avut un porc pe care îl chema Mihail Gorbaciov şi alt porc pe care l-a chemat Kennet Andersson, după folbalistul suedez care a înjungheat România la Mondialele din 1994. Deci nu pot ca să mănânc tocăniţe sau sarmăi care nu se ştie exact acţionariatul firmei coproducătoare.

 

Deci io din porcul lui Dragnea cum mănânc? 22% din sarma este a lu' Fondul Proprietatea, 14% a lui un fond de investiţii american, 34% a lu' Bombonica, 88% acţiuni la purtător şamd.? Deci o să mănânc din sarma decât cei 20% care îmi convine acţionariatul. Iar restul las în farfurie? Căcat!

 

Dar am înţeles că fiul lu' Dragena a reuşit o mare realizare la ferma lui. A încrucişat nişte gene de politician pesedist nesimţit cu un porc normal şi de bun simţ şi a reuşit să scoată un organism modificat genetic care are cel mai gros şorici care s-a inventat în lumea naturii şi a nesimţirii vreodată. E mai gros la platoşa care o are crocodilii pe ei de nu se poate străpunge cu nimica aproape. Plus că cică că la acest porc nu-i este ruşine de nimic şi nu-l poate ataca nici o investigare Rise Project.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele