Gabi Firea: „Punem o taxă mare pe ploaie. Mai ales pe cea din centrul Bucureştiului şi la orele de vârf. Scăpăm de traficul aglomerat.”

 

Un om internaţional de deştept, care stă pe scară cu mine, bea pe scară cu cumnată-miu şi doarme sub scară cu maidanezul blocului, mi-a povestit din şedinţa PSD în legătură cu aglomeraţia care se face aceste zile în traficul bucureştean de maşini. Cică Firea a propus câteva soluţii salvatoare după cum urmează:

Se va taxa ploaia care îngreunizează traficul, exact cum se va taxa şi maşinile care face aglomeraţie.

Se va lua măsuri ca ploaia să meargă prin Bucureşti mai mult cu metroul, adică pe sub pământ, căci afară, la suprafaţă, crează probleme.

Se va admite decât ploaie euro 6, ca la maşini.

Dacă totuşi nu se poate stăvili ploaia, să renunţe oamenii la autoturisme şi să meargă cu biciletele. Măcar în zilele cu ploi torenţiale.

Când e ploi mari afară, să se intre maşinile autovehicule şi la metrou ca să meargă omul cu maşina pe metrou. Cum este platformele camioane cu maşini, astfel să se facă şi cele de metrou, care astfel decât vei ieşi direct în centru oraşuui cu Loganul tău şi nu mai trebuie decât să-l parchezi. Care oricum îţi mai ia o oră.

Cu acestea spuse, eu vă transmit o avertizare de cod roşu de primari superidioţi de culoare roşie, care avertizare expiră în iunie 2020.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele