Garda de corp a lui Nicu Ceauşescu, despre Nadia : „N-a iubit-o niciodată, se întâlneau numai pentru o anumită treabă!”


Într-un interviu pentru www.ziarulring.ro, dat în anul 2013, fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu a povestit amănunte neştiute despre relaţia dintre marea campioană la gimnastică Nadia Comăneci şi Nicu Ceuşescu.

Colonelul Dumitru Burlan susţinea atunci că fiul dictatorului nu a iubit-o niciodată pe Nadia, dar se pare că a ajutat-o să fugă din ţară.

„În perioada respectivă, când Nicu şi Nadia erau prieteni, cei doi au fost supravegheaţi zi de zi, pas cu pas. Am citit multe despre această relaţie, dar multe lucruri sunt neadevărate. Nicuşor i-a dat Nadiei o vilă la Parcul Izvor, chiar lângă fostul stadion Republicii. Acolo se întâlneau. Nicu avea acces permanent în vilă, se ducea acolo ori de câte ori voia să se întâlnească cu Nadia. Nicuşor n-a iubit-o niciodată pe Nadia, dar o vizita frecvent. Se întâlneau numai pentru o anumită treabă pe care nu pot să o spun acum”, a declarat fosta gardă de corp a lui Nicu Ceauşescu.
„Anturajul în care era Nicuşor Ceauşescu i-a facilitat chiar şi fuga peste graniţă. Nadia a reuşit să treacă fraudulos graniţa la dispoziţiile date de Nicu Ceauşescu, în acţiune fiind implicaţi şi oameni ai Securităţii”, a adăugat Dumitru Burlan.


 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele