Grindeanu: „Nu am putut să-i scot pe pesedişti din puşcărie, dar măcar i-am scos din Parlament.”

Sunt marele om simplu şi obişnuit Velicu, care lupt acum pe baricadele statului de drept PSD. Vă relatez din culisele puterii pesediste, cu care nici nu ştiu exact cât ţin. Am aflat pşi io, cum află ziariştii, pe resurse, că Grindeanu ar fi afirmat această mare maximă de o minimă înţelepciune „Nu am putut să-i scot pe pesedişti din puşcărie, dar măcar i-am scos din Parlament.” Bravo! Este un început.

 

Să ştiţi că şi pesediştii barosani puteau să umple piaţa Victoriei cu maşinile pe care le au iei. Cred că numai limuzinele lu' copiii lu' Adrian Năstase şi a lu' ţâţoasa aia de nepoată a lu' Pandele umplea piaţa de Mercedesuri şi Vemveuri. Care ne aprecia, cred, şi madam doamna Merkle că am luat maşini noi nemţeşti. În rest, dacă veneau toţi pesediştii simpli cu gipurile lor, se ducea coloana din Victoriei până la Comarnic sau Cheia, la casa lui Sebi Ghiţă, unde stă al ascuns în sobă şi acum, ca să-i fie cald.

 

Domnul Grindeanu a mai promis că, după ce i-a amnistiat pe pesedişti din Parlament, la discursul lui Iohanis, o să-i scoată şi de la guvernare.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele