Horoscop sexual. Care sunt cei mai buni bărbaţi la pat

Prietena lui Tetelu, Flory din Vaslui, lucrează la un salon de masaj erotic şi este specialistă în astrologie.

Flory a întocmit un top al celor mai bune zodii la pat.


"Am scris un horoscop din propria experienţă, pentru că se ştie, una e să te satisfacă un berbec şi alta e să te satisfacă un peşte.


Berbec
Bărbatul Berbec ştie exact ce să facă în pat şi transformă orice experienţă sexuală într-un fel de olimpiadă. Eu îi consider cam obsedaţi pe berbeci, că tot ce vor de la femei sunt poziţii care să le pună mintea şi trupul la încercare. Nu sunt prea manieraţi în pat, le place să treacă repede la acţiune. Un armăsar de cursă lungă, berbecul are grijă să te ţină trează nopţi întregi cu talentele lui incredibile. Are de la mine 99 de puncte.


Rac
Bărbatul Rac nu are inhibiţii în pat, dar este foarte pretenţios, nu-i plac decât piesele de nota 10. Pentru că ştie ce să facă, e muncitor şi gata să inventeze poziţii noi, nu te mira foarte tare dacă partenerele lor pot avea orgasme stând în cap. Eu i-aş da cam 98 de puncte.


Fecioară
Chiar dacă pare sensibil şi timid  bărbatul Fecioară se transformă într-o bestie în dormitor, pe bune. Problema e că îi place să audă tot vecinii ce bun e el în pat, aşa că dacă nu vreţi să vă treziţi cu poliţia la uşă în miez de noapte, daţi sonorul mai încet când încep orgasmele. Are,  de la mine, 97 de puncte.

Balanţă
Bărbatul Balanţă îţi oferă un meniu complet, cu de toate, când ajungi în patul lui. Este un zeu al preludiului, aşa că nu îţi face programare la coafor în aceeaşi zi în care vrei să-i faci o vizită.  Are din partea mea 99 de puncte.


Scorpion
Omul ăsta e expert. Ştie toate punctele excitabile de pe trupul femeii pe de rost şi nu are limite când vine vorba de experienţe în dormitor. Nu este deloc egosit când vine vorba să-şi satisfacă partenera. Scorpionul dă dependenţă în pat. Eu îi dau 99 de puncte că mă enervează că sunt cam fustangii."

Citeşte AICI CONTINUAREA:

Comentarii
Episoade recente toate episoadele