Hugh Hefner: „Acum, c-am murit, o să-mi satisfac una din cele mai tari fantezii ale mele: o să votez cu Dragnea în Teleorman. Wwwwhhuuaaauuuhhhh, yeah, baby!”

Marele dramaturgul contemporan al nostru, Hugh Hefner, care io i-am citit toate revistele care le-a scris el, a încetinit din viaţă la vârsta de 91 de ani. Mulţi înainte! Pardon! Dumnezeu să-l odignească! Ca prin spiritismul visului, Hugh mi s-a înfăţişat az-noapte mie în vis şi mi-a spus exact după cum vă zic.

 

Hugh în vis: „Alo, alo, bă, Tetelu, dormi? Fii atent: io am murit, deşi plua nu-mi murise deloc şi putea să mai trăiască bine mersi cu fetele alea ale mele. M-am simţit foarte ciudat, că prima dată când am mierlit am crezut că am trecut la religia musulmanistă, că mă aşteptau aici 70 de fecioare. Dar ce zic io 70? Cred că erau o mie. Deci chiar m-am gândit că poate am făcut din greşeală un atentat terorist şi prin jihad am ajuns în Raiul la musulmanişti. Dar nu era aşa. Că lângă mine, în sala de aşteptare de intrat pe lumea ailaltă, era nişte jihadişti din ăştia, care chair se aşteptau la cele şaptej de fecioare. D-asta când am dat io să intru şi a venit la mine pănărmile alea îmbrăcate în codiţe de iepuraşi, musulmanistul ăsta a zis că-s pentru el. Decât că ele nu era toate chiar fecioare, ci era un fel de pănărămi sensibile la suflet şi bune de pluă la corp, care auziseră de mine, şi cine sunt, şi veniseră să stea cu mine în lumea ailaltă. Adică să le găsesc şi lor un rost în viaţă. Bă, şi a turbat musulmaniştii ăia că cică i-a păcălit, că ei s-a autosinucis cu centura de dinamită pentru rai şi fecioare şi tot americanii pornografişti bătrâni, care e diavolul cu toată America, are parte de tufat bucăţi şi pe lumea ailantă. Au ameninţat că se aruncă în are şi acolo să facă praf şi lumea ailantă. În fine, povestea e lungă. Decât vream să-ţi spun că la noi e bine şi cât de curând vreau să votez, ca mort în Teleorman. Mi se pare super-cool. Nu ştiu exact când aveţi voi alegeri parlamentare. Deocamdată cel mai aproape de votat ar fi referendumul pentru familie la voi. Îţi dai seama că asta e chiar pe placul meu?! Hahahaha! O să votez ca familiea să fie formată dintr-un bărbat şi foarte multe femei tinere şi mişto! Hai pa!”

Comentarii
Episoade recente toate episoadele