Incredibil! Abuz grosolan pe aeropoarte!

Ma numesc Velicu, portarul de la farmacia Actena vecin cu cretinu’ de Tetelu, si care vreau sa raportez o stire-bonba. Politistii americani de la aeropoarte a interzis la doua adolescente sa zboare cu avionul pe motiv ca era imbracate in colanti. Bai, ej nebun?

 

Eu la servici am uniforma formata din colanti negri mulati pe picioare, camasa alba si cravata rosie in forma de inima. Colantii este obligatorii la farmacie, care mi-a spus doamna patron ca sunt singurul angajat de sex masculin si trebuie sa atrag clienti de sexul opus mie, ca sa cumpere cat mai multe furazolidoane, viagre si aspirine.

Toate gagicile de varsta 65+ este innebunite dupa colantii mei, care ii port peste burta si in felul asta se vede ghidonul de la trotineta. Avantaj eu, care o clienta mi-a dat cadou o crema de dinti COREGA sa faca cu mine un selfie in colanti si sa puna poza pe Facebook, s-o vada nepoata din Italia si sa moara de ciuda.

Consider ca este un abuz al americanilor sa nu te lase cu colanti in avioane. Maine poate o sa vrea sa vina fetele si fara colanti, si fara chiloti. Propun un proiect de lege ca toti calatorii de pe avion sa aibe uniforme formate din pantaloni scurti mulati pe trotineta, slapi de baie si maieu alb, care este inspirata din uniforma romanilor plecati la munca in Spania, cu Blue Air.

Iar stewardesele sa aibe decat sutien, cravata si chiloti tetra marca Catalin Botezatu. Pilotii poate sa vina la servici si in curul gol, din partea mea, decat sa nu consume droguri la bord si sa nu conduca cu stewardesele pe volan.

Comandantul Velicu si echipajul de la Actena - farmacia inimii, va ureaza calatorie placuta!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele