Jan de la Bruxel şi Băse: Cucul şi pupata

Am văzut cum domnul contabil-şef de la Uniunea Europeană, Jan Clod Iuncher l-a pupat pe chelie pe marele fostul nostru idol a lu' Nuţi Udrea, Traian Băsescu. Gestul este foarte frumos, mai ales între beţivi, că am înţeles că nici Iuncher nu duce la ureche. Dar io ştiam că beţivanii se pupă pe gură. Probabilistic că Jan de la Bruxelles n-a vrut să ia miros de uischi cu cola de la Traian, care el, bruxelonezul, bea decât uischi curat.

 

Dar asta mi-a adus aminte de strategia politico-militară a ţării noastre în mandatul lui Traian Băsescu, care a zis marea vorbă că „decât s-o sug la o mulţime de licurici mici, mai bine o sug la un licurici mare” şi gata, aş adăuga eu ca politician analistic. Deci, bă, cum e şi viaţa asta de om politic şi de om de stat? Ai vrut s-o sugi la un mare licurici şi ai ajuns un fel de limbrici, care te împinge unul de ceafă în jos ca să te pupe pe frunte, ca alde Alba ca Zăpada pe mutulică.

 

Din informaţiile noastre io ştiu că Iuncher ar fi băut la Cireşica, mai exact vizavi, pe bordura de la intrarea în Cişmigiu, cu Băselu, până când au trecut gunoierii dimineaţa, care l-au lovit din greţeală cu mătura de nuiele pe maidanezul care dormea Iuncher cu capul pe el, care maidanez speriat, l-a zgâriat pe frunte, din greşeală pe Traian. Şi d-asta a doua zi l-a pupat colegul Jan de la Bruxel acolo-şa.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele