Lia Olguta Vasilescu , ofertată să pozeze nud! "Într-adevar, am primit un telefon de la Playboy...



Lia Olguta Vasilescu a recunoscut ca a primit o oferta pentru a poza dezbracata.

S-a intamplat in 2002, cand PSD-ista avea 27 de ani si intrase in Parlament.


In 2002, cand Lia Olguta Vasilescu avea 27 de ani si devenise cea mai tanara parlamentara din Romania, Olguta a primit oferta de a se dezbraca in paginile unei celebre reviste pentru barbati. Se spune ca invitatia a fost dublata de o oferta financiara extrem de generoasa, intra fosta PRM-ista nici nu a vrut sa auda de asa ceva.

„Intr-adevar, am primit un telefon de la Playboy, dar nu au mai apucat sa-mi spuna pentru ce suma sa pozez ca i-am refuzat inainte de a continua. Le-am spus ca eu nu sunt nici cantareata, nici actrita sau model sa apar in Playboy ci politician si nu voi poza niciodata pentru ei. Este totusi imaginea mea in joc! Am cel putin 70.000 de alegatori pe care nu am vrut sa-i dezamagesc. Am fost trimisa in Parlament sa fac politica, nu poze pentru revista Playboy sau alte publicatii de acest gen”, a spus Lia Olguta Vasilescu la vremea respectiva.

Refuzul doamnei Vasilescu i-a dezamagit pe multi dintre admiratorii ei, dovada fiind si zecile de fotografii trucate care se gasesc acum pe Internet si care o infatiuseaza pe aceasta in ipostaze sexy.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele