Liviu Dragnea: „Am promis măriri şi ne-am ţinut de cuvânt. Ora 3 a devenit ora 4, deci o creştere de 25%.”

Am auzit că domnul Silviu Zdragnea a reiterat promisiunile care s-a făcut în baza la programul de guvernare al ţării, cu care a ajuns ei la putere. Deci a zis că recenta creştere cu 25% a orei 3 noaptea, care sâmbătă spre duminică noaptea a devenit ora 4 este rezultatul la creşterile promise de dumnealor.

 

Mai s-a adăugat şi promisunea care a făcut-o Lia Olguţa vasilache, care a zis că, dacă lucrurile merge cum trebuie, oamenii e cuminţi şi votează PSD, atunci în 2020 se va mări şi anul cu o zi, la 366 de zile.

 

De asemena PSD mai s-a lăudat cu bărbile la unii oameni hipşteri, care în ultimii aproape doi ani, de când e ei la guvernanţă, mai s-a crescut considerabil. Nu ştiu ezact dacă flocii de la curul lui Velicu a crescut tot de la promisiunile PSD. De asemenea mai s-a observat că Săptămâna Mare a devenit mai mică, în baza la faptul că Vinerea Mare s-a dat liberă la uamenii.

 

Deocamdată mie mi-a crescut tare lehamitea. Nu ştiu, asta era în programul de guvernare? Hai, like uri şi prietenie la toată lumea!

 

 

 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele