Liviu Dragnea: „Am scris şi noi o scrisoare Ambasadei SUA. Le-am cerut imperios, că, dacă vine cineva de la ei din SUA, să ne ia şi nouă un casetofon mai ieftin, un cartuş de Kent şi un iPhone X.”

În urma la protesturile care le-a realizat însuşi Ambasada la America, partidul pesedist s-a mobilizat şi a venit cu un răspuns. Mai întâi ei a pus-o pe Olguţa să citească scrisoarea. Se ştie că Olguţa Vasilexu este specialista lor în limbi străine, care cum citeşte ea le Marş de Tramvai pe latină, nu citeşte nimeni. Apoi, după ce Olguţa a citit pe americăneşte, a reieşit din accentul oltenesc a lu' limba americană, că Ambasada SUA a lăudat PSD. Bravo!

 

Apoi Silviu Zdragnea a propus ca să ticluiască şi PSD o scrisoare către Ambasada SUA. S-a făcut o listă şi s-a cerut, din partea la guvernul României, după cum urmează:

 

Mihai Tudose: Eu doresc să-mi aducă din SUA patru sticle de Jack Daniel's, că vreau să am să dau şi io la colindătorii care vine la mine.

 

Dragnea: Eu doresc o gumă de mestecat care albeşte dinţii şi foarte mlte valori democratice, cum ar fi o şapcă americănească, făcută în China, pentru la pescuit, la Belina

 

Olpuţa Vasilexu: Eu doresc să le aduceţi la domnii Dragnea şi Tudose tot ce vre ei, dar pentru mine nimic. Dacă e, poate o să beau şi eu o sticlă din alea patru a lu' Tudose. Hai, poate nu o sticlă, ci opt.

 

Liviu Pop: Eu am început să scriu ce vreau, dar nu ştiu exact ca să scriu şi nu ştiu cum se traduce pe limba americană cuvântul genunche. Care doream un ciocănel cu care să-mi dau peste genunche, să-mi sară în susu piciorul, ca să se vadă că-s sănătos la rotulă.

 

Grindeanu: Eu vreau de la America ca să-i mulţumesc la domnul Liviu Dragnea că mă respectă mult şi m-a primit înapoi. Mulţumesc mult America şi la domnul şef Dragnea!

 

Ambasada SUA se pare că a recepţioat scrisoarea PSD şi, păstrând spiritul sărbătorilor care se apropie, le va arăta peseiştilor vulturul tatuat pe o anume parte a corpului lui Bill Clinton.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele