Medicul despre operaţia lui Florin Iordache: „Un dobitoc are o piatră la fiere şi zece înţelepţi nu o mai pot scoate.”

Am auzit despre operaţia la pietrele de fiere a lu' marele fost prim-ministru de Justiţie Florin Iordache. Care io ştiu multă medicină despre aceste pietre la fiere. De-asta mai s-a desprins câteva idei despre această întâmplare, care s-a petrecut, care le voi consemna cu linioară de la capăt, după cum urmează:

 

Doamna Firea, care tot asfaltizează Bucureştiul pe bani grei, s-a oferit ca să-i pună lu' Iordache piatră cubică la fiere; din aia bună, scoasă mai demult de pe Bulevardul Aviatorilor, care a ţinut bine mersi de acum o sută de ani de când a fost pusă.

Codrin Ştefănescu, zis şi cap de raşpă, a cerut ca pietrele scoase de la fierea lu' Iordache să şi le monteze el pe capul de penis care este, exact cum îşi pun dezţinuţii puşcăriaşi bile de rulmenţi pe prepuţ, ca să fie mai excitanţi pentru actul sexual cu femeile iubite. Sau violate.

Şerban Nicolae a zis că va omorâ cu pietre – pietrele de la fierea lui Iordache – pe cei care este împotrivă. Împotriva la ce? La orice.

Dragnea a zis că va da comandă să se facă un inel pentru iubita lui tânără din pietrele semipreţioase de la fierea lui Iordache.

Patriarhul Daniel a spus: „Să ridice piatra de la fiere, doar cine nu a făcut păcatul de a mânca cu grăsimi multe!” Amin! Şi a cerut, dacă se poate, câteva pietre pentru fundaţia de la acoperişul Catedralei Mântuirii Neamului, care este aproape gata. Dat în mă-sa Daniel ca constructor, frate! Repede a mai terminat Catedra

Comentarii
Episoade recente toate episoadele