Mexicanii vor fi angajaţi să lucreze la zidul lui Trump, iar românii vor fi angajaţi să fure materiale de construcţii

Am vorbit cu un prieten dal meu care a fost cu Silviu Zdragnea în vizită la Doland Trump. Prietenul meu, care a mers în delegaţia română pe post de hair stilist de mustăţi la Zdragnea, a auzit despre ce sa discutat în politica internaţional-americană. Cică Trump vrea săi puie pe mexinani să facă zidul ăla la graniţă, dar Zdragnea a obţinut ceva şi pentru români.

România va trimite mai multe echipe de zugravi şi lucrători în construcţii specializaţi pă treabă de construit. Vom avea echipe de furat materiale: ciment, cărămizi, lavabilă, motorină, dar şi mijloace fixe, cum ar fi salopetele şi bocancii muncitorilor mexicani. Ca românii nu fură nimeni. Trump ştie asta şi foarte probail vom primi noi contractele de furat.

 

Vom mai avea acolo echipe de frecat menta, de jucat fotbal în timpul programului, de dormit la umbra basculantei, de dormit în roabă şi de băut coniac Unirea, cumpărat pe banii din vânzare materialelor furate. De asemenea se pare că Dragnea a vorbit cu Trump, atunci când ia adus scobitorule la masă şi ia vărsat scrumiera, ca tot o firmă românească să se ocupe şi de activitatea de plimbat ţeava prin şantier.

Este cunoscut că, la plimbat ţeava prin hală, uzină, şantier sau orice alt loc de producţie, românii sunt mai tari ca americanii la calculatoare Apple şi japonezii la electronice Samsung. Deci o să fie bine cu zidul pentru economia noastră românească. Zdragnea a promis că cu banii făcuţi de români la frecat menta acolo, vom putea să plătim (la barter) nişte firme americae gen Bechtel care n-o să ne facă deloc autostrăzi la noi în ţară. Deci schimburile comerciale SUA-România-frengo-mengo vor cunoaşte o puternică înflorire în urma vizitei lui Zdragnea la masa lui Doland Trump. Hai, like-uri şi prietenie la toată lumea!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele