Mihai Tudose, despre noul cod fiscal: „Un euro taxa pentru fiecare difuzare publică a melodiei last Christmas înainte de 23 decembrie. Plătim datoria externă a ţării până la Crăciun.”

Mihai Fudose a venit în sfârşit cu o măsură cumsecade, care deja sunt exasprant de melodia Last Christmas, care începe să se cânte în draci de cum vin uamenii din concediu de la mare, în sectembrie şi se difuzează până în Săptămâna Mare. Deci nu mai se poate! Mă duc la mall, zbang, Laaaa-st, Cgriiii-stmaaaaas...tra la la la la...! Mă duc la aprozar iar Laaaaast Chris.... Intru să mă autosatisfac într-un WC public din punct de vedere că m-a întărâtat o Crăciuniţă care făcea sampling la creme de ridusi pe ochi, zbang, iar Laaast... Mă duc la meci la Dinamo, bate Dinamo, şi iar Laaast...Băăăăă, nu mai pot!

 

Cred că şi la coadă la moaşte la Sfântul Dimitrie s-a disfuzat melodia asta. Nu zic, şi io sunt credincios în Dumnezeu, Moş Crăciun, Sfânta Treime, cadouri de la iepuraş sau Arsenie Boca, dar nici chiar aşa, să înceapă Crăciunul din octombrie. Pe auto-troleibuze, pă taxiuri, pe Uberele şi Taxifyurile noastre, pă vapoare şi în Coszmos numai melodia asta se aude din doi în două secunde de timp. Deci dacă s-ar pune o taxă cum a propus Fudose pe aceaste dizfuzări, cred că se va aduna bani să plătim rachetele Patrioate, 4 miliarde plus TVA. Plus să mai cumpărăm nişte dezinfectanţi de la Hexifarma.

 

Sau, dacă nu s-ar strânge banii, măcar nu mai am auzi această melodie repetată. Plus mai aş vrea şi pe colindele cu Leru-i ler a lu' Hruşcă să se puie taxă în afara Crăciunului, dar decât un leu, că e român.

 

Hai mersi, pa pa, like uri şi poate punem şi la #REZIST în Piaţa Victoriei aceste piese melodioase. Cred că pleacă guvernul de la guvernare imediat. Fuge ca şobolanii.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele