Mihai Tudose, despre realizările guvernului: „Da, a scăzut leul niţel, dar aţi văzut ce-a crescut bitcoinul?”

Mihai Fudose mai ne-a lămurit despre câteva adevăruri macro-economice, care nu le înţelegeam noi pe deplin. Când toţi oamenii este dezmulţumiţi că scade valoarea la leu, premierul ne-a anunţat creşterea la banii botcoi, care s-a făcut 8200 de dolari. Pe de altă parte mai s-a optservat că pe când scade valoarea la leu, creşte nonvaloarea la guvern, deci s-a fost şi creşteri.

 

Deja Dragnea a ieşit şi a zis că el a avut în programul de guvernare creşterea bircoiului. De aceea trebuie decât să se ia următoarele măsuri pentru mergerea la economie în faţă:

 

- PSD să fure în bitcoi, nu în euro, că euro este slab. Deci nu mai se va fura fonduri europene, ci se va fura fonduri bitcoiene.

- Pensiile se va da în bitcoi. Decât că fiind 8200 de dolari un singur bitcoi, se va da pensiile de un bitcoi o pensie de procuror securist. Sau, după caz, un bitcoi la opt scări de bloc de pensionari normali, foşti medici şi profesori, din Feteşti sau din Drumul Taberei.

- La bancomatele cu cafea sau ceai se va băga pata în bitcoi.

- Se va respecta însă câteva detalii tehnice la folosirea bitcoiului: când valutiştii care schimbă bitcoi pe trotual, în faţa la căşile de schimb, va vrea ca să dea ţeapă la om, se va pune în loc de ziare tăiate în teancul de bitcoi, se va pune ziare online, că alea de hârtie este din altă epocă.

În rest, aşteptăm să trecem cu ţara direct la bitcoi şi nu la euro, că euro este de căcat.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele