Mii de fani Apple din Ferentari au stat la cozi noaptea ca să fure noul iPhone X

Am vorbit cu un văr d-a lu' Velicu, plecat să facă puşcărie de calitate în Australia, care mi-a transmis, prin intermediul internetului, că cică fanii Apple din ţările îndepărtate şi capitaliste stă cu noaptea în cap la coadă ca să ieie noul iPhone X lasnat acuma-şa. Aceste cozi de noapte, care e ca cum stătea bunică-mea la coadă noaptea la gheare de pui, este expresia la admiraţia care o are uamenii clienţi pentru produsele la compania Apple. Care ei este înnebuniţi la cap să aibă aceste iPhoane X repede în mâini şi în viaţa lor.

 

I-am transmis că şi la noi există o clasă de oameni înnebuniţi de această tehnologie, care a sărbătorit lansarea la iPhonul X cu nestăvilirea dorinţei de a fura aceste gadgeturi. Ei a stat chiar împreună cu ceilanţi la aceste cozi, care pâna s-a lansat noul iPhone X, ei a furat din buzunarele vechile iPhoane de la oameni.

 

Compania Apple a promis că va lansa şi nişte magazine speciale care va fi numai pentru furat iPhoane X, iar acolo iPhoanele X va chiar cu mult mai scumpe. Ca să fie fiţa fiţă, tată!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele