Ce metodă de furat au mai inventat românii din Franţa


Ingeniozitatea hoţilor români nu are limite. Poliţiştii francezi au reţinut doi români în vârstă de 40 de ani care furau din bagajele turiştilor care se deplasau cu autobuzele din Paris la aeroportul Beauvais, după cum informează Stiridindiaspora.

Potrivit anchetatorilor, metoda era simplă şi foarte eficace, doar că le-a luat destul de mult până să o descopere. Poliţiştii suspectează că cel puţin de 75 de turişti au fost victime ale celor doi spărgători români.

Practic, unul dintre hoţi intra la propriu într-un geamantan care ulterior era plasat în cala unui autocar de către complice. Astfel, cât timp autocarul parcurgea distanţa dintre capitala Franţei şi aeroportul Beauvais, hoţul opera în bagajele turiştilor fără ca aceştia să bănuiască ceva.

Totul a ieşit la iveală după ce unui şofer de autocar i s-a părut suspect bagajul plasat la cală de complice. Acesta a alertat autorităţile şi astfel cei doi români au fost prinşi chiar în momentul în care erau pe cale să mai dea o lovitură. Asupra hoţului de la cală au fost descoperite două laptopuri şi o importantă sumă de bani în timp ce complicele său a fost reţinut la scurt timp.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele