Noua vicepreşedintă a ANFP a apărut în lenjerie intimă la televizor


Noua vicepreşedintă a Autorităţii Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP), Andreea Maria Arcan-Apostol, proaspăt numită în funcţie, a apărut la televizor, în lenjerie intimă, în timp ce prezenta vremea, la postul Giga Tv, deţinut de fostul primar al oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan Pinalti.

Andreea Arcan-Apostol, născută în 1989, este în prezent subsecretar de stat la ANFP. Ea este fiica Emiliei Arcan, senatoare PSD de Neamţ, care a fost acuzată de Agenţia Naţională de Integritate că s-a aflat în conflict de interese în 2013, când era vicepreşedintă a Consiliului Judeţean Neamţ şi administra şi o firmă - SC Europandra SRL. Atunci, Emilia Arcan a declarat că dizolvase firma unde apărea administrator.

Andreea Arcan-Apostol a lucrat la postul Giga TV din decembrie 2013 până în iulie 2014, ca prezentatoare. A lucrat şi la Money Channel, la Alpha Tv, iar din noiembrie 2014 a fost PR la o firmă. Din noiembrie 20915 până în mai 2016, a fost consilier  juridic la societatea comercială SC.VANDISSE OIL.SRL, conform CV-ului postat pe site-ul ANFP.  Andreea Arcan-Apostol este licenţiată în Jurnalism, la Universitatea Babeş-Bolyai şi a absolvit un master în Ştiinţe Penale, la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir.




 

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele