O consilieră sexy, în fruntea Petromidia. Viorica este o fostă casieră


Ministerul Energiei, condus de către Toma Petcu (ALDE), a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor Rompetrol Rafinare pentru a cere revocarea lui Marius Mitruş din funcţia de administrator al companiei, acesta urmând a fi înlocuit cu Nicoleta Viorica Soisun, care lucrează acum în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG), după ce anterior a lucrat doi ani drept casieră la o editură, scrie Hotnews.ro.

Nicoleta Viorica Soisun ar urma să ocupe locul lui Marius Mitrus, care va fi revocat la Adunarea Generala a Actionarilor Rompetrol rafinare, ce va avea loc pe 15 ianuarie anul viitor.

Soisun a studiat contabilitatea la Academiei de Studii Economice şi este, în prezent, consilier in Secretariatul General al Guvernului. În trecut a fost, timp de doi ani, casiera la o editură.

Marius Mitrus este si consultant strategie, cu atributii de consiliere a conducerii executive a BNR. In locul sau, Ministerul Energiei propune

Nicoleta Soisun va avea un mandat interimar, de trei luni, pentru că pe 30 aprilie anul viitor expiră mandatele tuturor membrilor din Consiliului de Administratie.



 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele