O reţea de câini vagabonzi a încercat să-l păcălească pe Soroş şi să încaseze ilegal de trei ori taxa de câine la miting

Velicu mă numesc, ca subsemnat persoană fizică! Am avut o discuţie investigativă cu câinele lu' vecinul de la trei, un Akita Inu, care mi-a relevat nişte aspecte scandaloase despre participarea plătită a câinilor la mitingul anti-anti-puşcărie de duminică. Deci pe câine vecinului, rasa Akita Inu, îl cheamă Hu-Şi, care cică în japoneză înseamnă ceva, floare de cireş scuturată sau bielă-manivelă de Toyota, n-am înţeles ezact. Iar în română înseamnă un oraş din Moldova, unde a făcut armata şi a luat lăţei un unchi de-al meu. Deci Huşi, căţelul, mi-a povestit despre reţeaua asta de câini, care şi-a pus un fel de trei capete şi a încercat să ia de trei ori taxa aia de 30 de lei de câine, ca cum ar fi trei exemplare.

 

Nu ştiu dacă domnul Soroş ştie cum îşi bate ăştia joc de banii lui, dar poate aşa află. Pe de altă parte, pentru corectitudine, trebuie să ştie şi Liviu Zdragnea, că nu a fost chiar atât de mulţi câini la mitingul împotriva lor. Că poate şi-a pus capete d-astea false să pară mai mulţi. Huşi, japonezul, mi-a mai spus că cică şi PSD pregăteşte un miting cu câini asistaţi social din Teleorman, care vor cere în faţa guvernului, să fie eliberaţi câinii care se află luaţi de hingherii anti-corupţie, în adăposturile astea, cum este cel de la Glina. Deci, atenţie, se vrea eliberarea la câinii săltaţi! Hai, v-am pupat!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele