Scandalos! Cum vrea ministrul Agriculturii să-i pună la punct pe occidentali

 

Scandalul produselor neconforme, destinate pieţii din Europa de Est a reuşit să-i înfurie pe români. Conform studiilor, plătim mai mult pentru a primi mai prost şi mai puţin.

 

Reacţia autorităţilor nu a întârziat să apară. În mod deloc surprinzător, cea mai radicală declaraţie aparţine ministrului Agriculturii, Petre Daea.

 

"Suntem bombardaţi cu produse din UE de o calitate îndoielnică. Faceţi şi dvs o comparaţie între telemeaua de oaie olandeză care se vinde în Amsterdam şi aceeaşi telemea de oaie olandeză care se vinde la Bucureşti. Ca atare, drept contrareacţie la această dublă măsură din partea Occidentului, am decis ca Ministerul Agriculturii să dea următoarea Ordonanţă de Urgenţă: toate damele de consum din România, toate pocnitorile care au eticheta Produs tradiţional românesc, dar nu corespund din punct de vedere al esteticii, să meargă la export la acelaşi preţ cu pocnitorile de uz intern, dar care arată foarte bine (n. red - vedeţi ilustraţia ataşată). În acest fel, poate o să-i învăţăm minte pe occidentali că cu calitatea nu ne jucăm.", ne-a declarat telefonic ministrul Petre Daea.

 

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele