Softul care trebuia să-i crească barba lui Ghiţă nu prea a funcţionat

Am cooperat direct la prinderea lu infarctorul Ghiţă, care nu pot ca să vă dizvulg ezact cum, că dormeam în acel moment. Decât aş vrea ca să fac câteva lămuriri de analiză strategistică. Mi se pare de cîcat că prostul a încercat să-şi lase barbă, dar nu i-a crescut prea mare. Deci, tăticu, io m-aşteptam să te văd cu barbă de călugăr rus nu aşa, un pic neberberit! Păi ce dezghizare e asta? În patru luni, de când ai fugit, aveai timp să ai barba de doi coţi. Aşa că mai dă-te-n câcat de fraier, dacă nu ai ştiut cum să-şi crească barba!

 

Din informaţiile mele prostul de Ghiţă a folosit un soft de crescut barba făcut de firma lui de softuri. Un hândel! El trebuia să ia softuri de crescut barba de la hecări ruşi, care ei este recunsocuţi pentru ce bărbi mari are lipoveni. Hecării ruşi dacă vrea ei, îi creştea barbă mare şi lu Hilara Clinton în campanie ca să deszavantajeze în raport cu Trump.

 

Din informaţiile mele de fapt softul ăsta nici nu i-a crescut deloc pilozitatea de pe faţa lui Ghiţă. El decât are pe obraji părul care i-a picat din cap, plus, foarte probabil o parte din părul pubian de la mustaţa lui Dragnea.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele