Soluţia ca să nu mai meargă maşinile bară la bară pe DN1: să deie jos bara de la maşini

În legătură cu banda autoşoselei de pe DN1, care merge decât auto-trolibuzele pe ea şi care a inflamat oamenii care aşteaptă bară la bară. Io, deşi nu prea am avut maşină am aşteptat bară la bară foarte tare la viaţa mea încă din comunism. Mai ezactamente am aşteptat bară la bară la bara de bătut covoare din faţa blocului, care deşi aveam două astfel de bare, uneori câte un bou, mai prost chiar decât Velicu, o ţinea el ocupată până dura opt ore să-şi scuture covorul.

 

Eu aş rezolva problema prin mai multe soluţii care ar veni în ajutorul la oameni. Soluţia unu mare de tipar) oamenii să se facă mai milionari şi să nu mai meargă atât de des la serviciu. De ce nu e milionari? Că e leneşi? Este? Cu milionari traficul se face curat şi liber, că ei stă acasă bea, mînâncă icre roşii, pictează. Sau iese decât noaptea la dixtracţie cu limuzinele lor, care noapte la 3.00 nu se-ncurcă traficul.

 

Soluţia doi mare de tipar) în loc de autotrolibuzuri să puie pe banda aia maşini d-alea tip trailăre care duce pe remorcă şi pe platformă câte 10-15 autoturisme când le transportează ei dntr-un punct A într-un alt punct B. Sau invers, din punctul B mare prim în punctul A. Şi să se urce oamenii cu autoturisme mici pe platforme şi să steie acolo-şa până-i duce pe centru. Plus că nu mai se consumează nici gazolina aia care o pune ei în rezervor.

 

Deci e bine, da?

Comentarii
Episoade recente toate episoadele