Sunt victima la un atac cibernetic care-mi cere recompense înapoi toţi, de la curent, apă, cablu, autobuz şi aprozar.

Vă anunţ şi pe această cale că continuez în continuare să fiu cu ochii în patru cât cepele pe atacul cibernetic care a atacat civilizaţia şi calculatoarele noastre. Am înţeles că bandiţii internetici cere de la oameni recompense ca să le deie înapoi datele care le fură sau recompense ca să fie bine. Şi mie văd că mulţi îmi cere recompense de când cu atacul cibernetic.

M-am dus de dimineaţă la aprozar, să beau o cafea şi doamna de la calculatorul ăla care bate preţurile pe ecran, acolo-şa, mi-a cerut o recompensă că cică doi lei este recompensa pentru la cafea. De la Enel am primit un mesaj de ameninţare în poştă, că cică să le dau recompensă pentru cât am consumat la becuri şi la maşina de spălat, în care ţin eu bocancii de iarnă. Apoi mi-a cerut recompensă bandiţii de la cablu TV, care televizunile minte oamenii, deci de ce să mai le dau bani. Era să mă prindă şi unul fără bilet în RATB şi să-mi ceară şi ăla recompensă. Deci huuuuooooo la atacul cibernetic, că-mi cere bani peste tot. O să ajung să-mi ceară bani şi pe berea care o fur din Carrefour.

Ce câcat facem, tată! Trebuie ca să mă pui pe ei cu cunoştinţele mele de IT, adică să-mi las barbă şi ochelari ca alde Steve Ciob de la Apple, ca să le-o trag, că altfel mă tufe ei pe mine. Mare grijă, vă rog, şi voi! Io stau pe recepţie.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele